2019 óta foglalkozunk klímaberebdezések értékesítésével és beszerelésével, és büszkék vagyunk arra, hogy széles körű termékválasztékkal és kiváló szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kínálatunkban megtalálhatóak a legmodernebb klímaberendezések, amelyek megfelelnek minden igénynek és költségvetésnek. Legyen szó hűtésről a forró nyári napokon vagy fűtésről a hideg téli estéken, nálunk megtalálja a megfelelő megoldást. A legnépszerűbb split- és multi-split klímák mellett választhat inverteres rendszereket, energiatakarékos modelleket, valamint hőszivattyús és légkondicionáló berendezéseket is.

Szakértő csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek megtalálni a legmegfelelőbb klímaberendezést az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően. Több éves tapasztalatunknak és szakértelmünknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a legjobb döntést fogja hozni.

Emellett biztosítjuk a gyors és megbízható szállítást és telepítést is, hogy minél hamarabb élvezhesse az új klímaberendezés nyújtotta kényelmet és friss levegőt otthonában vagy irodájában.

Ha kérdése van vagy tanácsra van szüksége a klímaberendezés kiválasztásával kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. A Trópus Klíma Kft. garancia a kényelemre és a minőségi klímaélményre!

KIZÁRÓLAG ellenőrzött, gyári importőr által képviselt és támogatott készülékek értékesítését és telepítését végezzük!

Forgalmazott márkák:

Ha további kérdése lenne vagy időpontot szeretne foglalani, kérem nyomja meg a "visszahívást kérek" gombot és visszahívjuk vagy hívjon a +36309567786 telefonon!